Realizare website-uri

Cu noi ai alături de tine echipa de profesioniști specializați în procesul de creare site web, servicii web design, promovare și marketing online. Oferim servicii web profesionale complete și de calitate, la prețuri fără concurență și facem asta deoarce suntem prezenți pe piața online din perioada 2008, perioadă cunoscută drept o criză financiară plină, deci știm foarte bine ce înseamnă să obții performanță maximă cu păstrarea eficienței în costuri.
Proiectele de web design și serviciile de realizare site web pe care le propunem se bazează pe o analiză specializată a obiectivelor site-ului de prezentare de care ai nevoie, pe poziționarea și pe promovarea optimă a afacerii tale. O analiză corectă și experiența sutelor de proiecte realizate până acum ne dau posibilitatea să-ți garantăm îndeplinirea tuturor exigențelor, și toate acestea la prețuri pe care nu le vei găsi la fel de atractive în altă parte.
Din păcate, multe agenții / firme web design, ascund sub tarife de-a dreptul prohibitive servicii de calitate indoielnică, iar după predarea proiectului și finalizarea părții financiare, nimeni de acolo nu-ți mai răspunde la telefon. Noi asigurăm mentenanță și un parteneriat real fiindcă am învățat că putem să ne dezvoltăm numai dacă se dezvoltă și clienții noștri alături de noi, deoarece mulțumită lor existăm.
Te invităm să ne cunoști și să te alături clienților noștri mulțumiți din întreaga țară și nu numai, mai ales pentru simplul fapt că nu ai nimic de pierdut încercând serviciile noastre de creare site web, având în vedere că oferim consultanță web.

Procesul de creare site web presupune o suită de acțiuni și o planificare detaliată în care clientul are un rol esențial prin informațiile pe care ni le poate pune la dispoziție.
Informațiile despre afacerea ta, ce te diferențiază față de concurență, segmentul de piață în care activezi, planurile de creștere a afacerii tale, punctele slabe pe care dorești să le elimini, elementele forte care crezi că îți oferă șanse de succes, toate aceste detalii contribuie la modul în care îţi vom construi site-ul. Realizarea unui site web performant este, în multe privințe, similară cu realizarea unui plan de afaceri excelent.
Echipa noastra funcționează pe mai multe departamente: creație / design, programare web, optimizare SEO, promovare web și marketing online, deci trebuie să ai în vedere faptul că procesul de creare a unui site web este unul complex. De multe ori, dai peste companii prezente pe piaţă care oferă servicii de creare site și au programatori și designeri excelenți, însă colaborează cu oameni slab pregătiți pe partea de optimizare si promovare sau nici macar nu îți oferă aceste servicii. Rezultatul final este că vei avea un site web construit perfect din punct de vedere tehnic, însă inutil și deloc promovat sau cunoscut în mediul online, deoarece nu are implementate elemente de optimizare și nu este promovat eficient.
Aici intervenim noi și considerăm că acesta este principalul nostru avantaj față de concurență: servicii de creare site integrate și consultanță atât înaintea cât și în timpul derulării și după încheierea proiectului.
Ca agenție full services, crearea unui site web este o activitate în care o echipă întreagă de oameni lucrează de la câteva zile până la câteva săptămâni și însumează o mulțime de acțiuni și operații pe care de multe ori clientul final nu le cunoaște în detaliu, însă care ne ajută să venim către tine cu încredere și cu convingerea că nu îți livrăm doar structuri frumos colorate, ci un lucru mult mai important: REZULTATE REALE în creșterea activității tale online!